Psykoterapi i Middelfart centrum

Jeg er psyko- og familieterapeut MPF i Middelfart med mange års erfaring inden for terapi, rådgivning og behandling.

Jeg tilbyder terapeutiske samtaler til alle, der befinder sig i en fastlåst situation. Gennem vores samtaler vil du få hjælp til at finde dine ressourcer til de krav der stilles – så du kommer tættere på at skabe og leve det liv, du ønsker.

Psykoterapi i Middelfart
Psykoterapi i Middelfart
Lone Schmidt - Familieterapeut i Middelfart

Psykoterapeut, MPF

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Mit navn er Lone Schmidt, og jeg er psyko- og familieterapeut MPF i Middelfart med mange års erfaring inden for terapi, rådgivning og behandling.

Behovet for terapi kan både opstå i forbindelse med ydre begivenheder såsom krise, skilsmisse, jobskifte, stress m.m., eller indre oplevelser som lavt selvværd, usikkerhed, ængstelse og tristhed, der bevirker, at det er vanskeligt for dig at leve et meningsfyldt liv.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening ( MPF), hvilket er din garanti for certificeret psykoterapeutisk uddannelse, erfaring og høj kvalitet. Jeg er underlagt foreningens etiske retningslinjer, som blandt andet omhandler tavshedspligt. 

Book en tid til psykoterapi i Middelfart i dag

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om mine ydelser inden for individuel terapi, parterapi og individuel supervision i Middelfart. Klik på nedenstående link for at booke en tid til konsultation hos mig.

Terapi, rådgivning og behandling i Middelfart

I 30 år har jeg lavet behandlingsarbejde inden for unge og familier, alkohol og ludomani. Derudover har jeg undervist og superviseret plejefamilier. I mit møde med dig er det altid relationen, der står forrest.

Terapi i Middelfart
Individuel terapi

Jeg tilbyder terapeutiske samtaler til alle, der befinder sig i en fastlåst situation. Jeg er psyko- og familieterapeut med mange års erfaring inden for terapi, rådgivning og behandling. Jeg er oprindeligt uddannet socialpædagog og har i 30 år arbejdet med unge, voksne og familier i svære livssituationer.

Parterapi

Parterapi er for jer, der ønsker at styrke og udvikle jeres parforhold. I parterapi skabes et rum med én udefra, hvor man får lejlighed til at tale om det, der er svært. I opnår i dette rum en bedre kommunikation og større forståelse for hinanden.

Parterapi i Middelfart
Supervision i Middelfart
Individuel supervision

Jeg tilbyder supervision til fagpersoner inden for det socialpædagogiske og behandlingsmæssige område – både individuelt og af mindre grupper inkl. plejefamilier.