Om Lone Schmidt

Psyko- og familieterapeut samt supervisor i Middelfart

Mit navn er Lone Schmidt, og jeg er psyko- og familieterapeut MPF i Middelfart med mange års erfaring inden for terapi, rådgivning og behandling.

Behovet for terapi kan både opstå i forbindelse med ydre begivenheder såsom krise, skilsmisse, jobskifte, stress m.m., eller indre oplevelser som lavt selvværd, usikkerhed, ængstelse og tristhed, der bevirker, at det er vanskeligt for dig at leve et meningsfyldt liv.

Gennem vores samtaler vil du få hjælp til at finde dine ressourcer og handle på dine muligheder – så du kommer tættere på at skabe og leve det liv, du ønsker.

I 30 år har jeg lavet behandlingsarbejde inden for børn og familie, alkohol og ludomani, samt psykiatriområdet. Derudover har jeg undervist og superviseret plejefamilier. Jeg har følgende uddannelser:

  • Grunduddannelse som socialpædagog
  • 4-årig Psyko-og familieterapeutisk uddannelse fra SIF (Systemisk Integreret Familieterapi)
  • Psykoterapeutisk erfaring med individuelle, par, familie og gruppeforløb
  • Supervisionsuddannelse v/ DFTI ( Dansk FamilieTerapeutisk Institut)
Lone Schmidt - Familieterapeut i Middelfart
Book en tid til terapi i dag

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om mine ydelser inden for individuel terapi, parterapi og individuel supervision i Middelfart. Klik på nedenstående link for at booke en tid til konsultation hos mig.