Parterapi

Parterapi i Middelfart

Parterapi i Middelfart er for jer, der ønsker at styrke og udvikle jeres parforhold. I parterapi skabes et rum med én udefra, hvor man får lejlighed til at tale om det, der er svært. I opnår i dette rum en bedre kommunikation og større forståelse for hinanden.

I ønsker at løse udfordringer og konflikter fredeligt, men det er ikke altid det, der sker. Du oplever, at din partner ikke forstår dig og ikke kommer dig i møde. Det er uforståeligt for jer, hvordan mindre hverdagshændelser i løbet af kort tid kan ende med en konflikt.

I bliver i tvivl om, hvorvidt I passer sammen eller ej. Jeres skænderier går ud over nærheden. I parterapien kan I lære at kommunikere og lytte til hinanden, så I kan løse jeres udfordringer. Som parterapeut hjælper jeg jer med at opbygge og fastholde en positiv kommunikation samt fremme kontakten og nærheden imellem jer.

Vi vil arbejde på at finde løsninger, der passer til jeres livssituation. Når vi lykkes med at udvikle endnu mere kærlighed i en relation, så øges vores glæde, livslyst og livskvalitet.

Book en tid til parterapi i Middelfart i dag

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om mine ydelser inden for individuel terapi, parterapi og individuel supervision i Middelfart. Klik på nedenstående link for at booke en tid til konsultation hos mig.