Tilskud og priser

Tilskud og priser på terapi i Middelfart

Jeg tilbyder terapeutiske samtaler til alle, der befinder sig i en fastlåst situation – og især til unge, der har det svært i livet. Hvis du er studerende eller i en anden situation, hvor du har brug for terapi til en realiseret pris, er du velkommen til at kontakte mig for at høre mere.

Jeg får ofte henvendelser fra unge, der har været til egen læge og fået henvisning til en psykolog, som har aftale med sygesikringen. Der er dog desværre meget ventetid hos en psykolog, og ofte har den unge brug for hurtig behandling. Det vil jeg gerne være med til at løse. 

Har du dermed været hos egen læge og fået en henvisning til en psykolog, som du ikke kan bruge pga. den lange ventetid, er der mulighed at lave en aftale hos mig. Du kan desværre ikke bruge henvisningen her, men vi kan sammen lave en aftale – en pakkeløsning – der kan matche nogenlunde den pris, som du skulle have givet, hvis du havde fået tid hos en psykolog. 

Kontakt mig gerne for at høre mere om mulighederne.

  • Individuel samtale 800 kr.

    Ved lavt selvværd, stress, angst m.m.

  • Parterapi 1.100 kr.

    Få talt om det, der er svært i jeres parforhold.

  • Supervision (individuel) 1.100 kr.

    Til fagpersoner inden for det socialpædagogiske og behandlingsmæssige område.

Book en tid til terapi i dag

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om mine ydelser inden for individuel terapi, parterapi og individuel supervision i Middelfart. Klik på nedenstående link for at booke en tid til konsultation hos mig.